MATSYSTRARNA

Pestotorskrullar med proteinbomb och rödbetor - R

Publicerad 2013-05-13 22:27:17 i

Lagade en så kallad "hälsomåltid" i går. Tycker egentligen att torsk är en tråkig fisk men den går som tur är att variera! Min favorit är panerad torsk med kokt potatis och hemgjord remouladsås.

Denna gång blandade jag 2,5 dl lättcremefraiche med en halv burk pesto och kryddade med salt och peppar innan jag bredde ut röran på ca 800 gr torskfile. Sedan la jag rullarna i en ugnsform och schvissade in de i ugnen på 170 grader i ca 15-18 minuter. Till torsken kokade jag blandquinoa och lät det sedan svalna. När quinoan hade svalnat blandade jag i en burk (zeta) med blandade bönor och dinkel, fetaost och kokt sparris. Sedan gjorde jag en vinegrätt på balsamvinäger, olivolja och örtsalt och blandade i det i quinoan. Serverade till kokta rödbetor och en fräsch grönsallad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela